Vàlyogunk

Vàlyogunk

Födém szigetelés 6.

2021. január 17. - P.B.K

Folytattuk a födém szigetelését, most a gyerekszoba és fürdőszoba feletti szakasz volt porondon. Gondoltambesegítek most a férjnek, fagyoskodjunk együtt a -3 fokban 2 napig :)

A ház ezen része utólagos hozzáépítés. A deszkázatán rengeteget spóroltak, ugyanis a szoba felőli deszkasor helyett csak lecezés volt arra ment a nád majd a vakolat. 

Itt látszik milyen spórolós: 

img_20210117_094356_544.jpg

Mivel ilyen szellősen rakták, a nád és a léc hézagok között átcsapódott a vakolat. 

A gerendákon pihenő felső deszkasor is eléggé szedett-vedett, változó vastagságúak, némelyik tele szöggel. Még vasúti kocsi hajópadló is van közte " Vészfék" felirattal. Szóval, tényleg amit találtak, azt használtak.

Az én dolgom volt a végtelen porszívózás. Először a felső deszkasort. Aztán azt a férj felszedte, kiszedte a sok szöget belőlük. Aztán porszívóztam a gerendaközöket, ahol dió, kukorica csutka, babszemek, egér fészek maradványok, patkány és egér ürülék volt zömiben. A közbe ment aztán 10 cm vastag közetgyapot, deszka pedig vissza rá. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valyogunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9616393608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása