Vàlyogunk

Vàlyogunk

Födém szigetelés 2.

2020. október 11. - P.B.K

Majdnem fulladasos halált haltunk a padláson, de a silicosisra komoly esélyesek lettünk. Felvettünk egy maszkot, hogy egy részét kívül tartsuk, de sokat nem javított. Reméljük covid 19 ellen hatásosabb. (Igen, egy porálarc hasznosabb lett volna, de azt elfelejtettünk venni. )

Csináltunk szép fotót is, olyat amilyet a horgászok szoktak a fogásukkal. 

img_20201010_173853.jpg

Amikor egy nagyobb darabot fel lehetett szedni, örültünk. :) Szóval pózolás ezerrel. Szigorúan maszkban, Müller Cecilia büszke lenne ránk. :D :D 

Szerencsére egy barátunk eljött segíteni. Én a férjemmel csak a konyha feléig jutottam kettesben. Így haladósabb lett -egészen a hozzáépítésig- mert a két fiú szedte, én meg vittem vödörben folyamatosan a sarat a csúszdához.  A hozzáépítésnél elég szedett-vedett deszkázatot használtak, alig lehett alá nyúlni. 4 óra elment erre a kb 18 m²-re.

Kronológiailag a ház födém deszkázatát lerakták, és csak utána csinálták a tetőt. Ugyanis a széklábak alatt mennek a deszkák. ( Ezért nem vehetjük fel a középső 4-5 deszkát a kőzetgyapot berakáskor ). 

1602445522701.jpg

A kőzetgyapotot felvittük a padlásra. Egy bála 10 kg, 60 db bála van. A házzal egyforma idős csörlő remek volt. A tetőt elég nagy területen meg kellett bontani, hogy a bálákat be lehessen húzni. 

1602445474073.jpg

A lerakása következő hétvégén kezdődik. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valyogunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9816234646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása