Vàlyogunk

Vàlyogunk

Búcsú

2022. május 28. - P.B.K

Sajnálatos módon, gondosan újított, szeretett, dédelgetett házunkat családi okok miatt el kellett adnunk. 

Mikor jött a hirdetésre a (meglepően sok) érdeklődő, úgy vezettem őket körbe mint egy tárlatvezető. Csak én a padló rétegrendjéről, kivitelezési megoldásokról meséltem. Mindig feltettem a kérdést:"Van e valami kérdés még? Bármire tudok válaszolni!" Erre a válasz általában az volt " El is hiszem, hogy tudsz válaszolni!"

A ház egy héten belül gazdára is talált, pedig azt hittük hónapokig fogjuk árulni. Valamit akkor ezek szerint jól csináltunk. 

Szívünket lelkünket beleadtuk, 4 évnyi hétvégénk, szabadidőnk, sok-sok millió forint elköltése, megannyi meglepetés és probléma várt minket. De mindent remélhetőleg jól megoldottunk. 50 évet terveztünk még itt lakni, magunknak csináltuk. Hát ember tervez, Isten végez. Borzasztóan nehéz a ház elengedése, és a változás elfogadása. Csak abban reménykedünk, hogy valakinek csináltunk egy remek otthont. 

Az új tulajdonosa egy fiatal házaspár első közös otthona. 

Reméljük ugyanúgy fogják szeretni, ahogy mi, és folytatják a hátralevő munkálatokat, megőrizve külső régi stílusát, hangulatát. 

 

Köszönöm a figyelmet azoknak akik követték blogomat. 

Üzenetekre a jövőben is fogok válaszolni, hátha tudok valakinek segíteni. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valyogunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4816809064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása