Vàlyogunk

Vàlyogunk

Burkoló anyagok

2019. május 05. - P.B.K

Van az ami egyszer bevált, aztán kivették a forgalomból (Lásd.: Zalakerámia ZBK 912).Vagy kinézel valamit, és már alig kapható mert éppen kimegy a forgalomból. :)  

A másik nagy probléma, hogy kinézel egy csempét a neten, de élőben SEHOL sem lehet megtekinteni. Volt olyan csempe ami csak Pesten volt megnézhető, de pl. raktáron nem tartották. Szóval, megnézed élőben Pesten, majd lerendeled Borsodba, természetesen postaköltséggel. Ó de szuper. De volt olyan burkolóanyag, amit szimplán látatlanban bevállaltam (fürdőszoba), és bíztam benne, hogy olyan lesz mint a képen (majdnem olyan :) ).

A lakásban a türkiz-fehér-szürke színek fognak dominálni, ilyen elképzelésekhez kellett burkoló anyagot választani.

A lakásban mindenütt járólap lesz, és egységes ( a fürdőszobát leszámítva). 

 CERAMICHE SERRA Ara anticwood beltéri padlólap bézs/szürke ( 34x34xcm). Ilyennel már dolgoztunk más mintával, nem volt vele gond. Az ára is nagyon baráti, 2000 ft/m², 74 m² kellett belőle (rászámoltunk a lábazatra is).
307068_01_ara-anticwood-palolap-bezs-szurke.png

A konyha csempéje türkiz lesz:Tubadzin Maxima Azure STR (44,8x22,3 cm )

pl_maxima_azure_str.jpg

A fürdőszoba meg Cersanit Adelle termékcsalád, White, Light Grey, Geo csempe (25x40 cm), Elle White padlólap (33x33 cm), Cersanit flavis azúr ceruzabordűr (1,5x40 cm)

Ez így kb. 150.000 ft volt (28 db ceruza bordűr, 27 db geo mintás, 25 m² csempe, 9,3 m² járólap ). Mivel 50 évig tervezzük nézni a fürdőszoba falat rászántuk a pénzt. :)

Így nézne ki, csak fekete csík helyett türkiz csík lesz:

opoczno_adelle.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valyogunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9814809368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása