Vàlyogunk

Vàlyogunk

Festés, kipipálva

2020. augusztus 18. - P.B.K

img_20200818_195719.jpg

 

Jelentem, a gyerekszoba és a konyha+nappali rész kifestve! 

Már 4. napja10-12 h-ban nyomjuk a felújítást, de legalább látványosan haladunk. A szomszédunk kamasz unokája átjött segíteni 2 napra egy kis zsebpénzért, ez óriási segítség volt. Ő főleg festett ( így a nyakam-vállam megmenekült a legyepálástól ), maszkolószalagozott. A héra mészfestékből 3 réteg kellett. 

A gyerekszobában az egyik fal kb. 1,5 x1,5 m-es szakaszon foltos. Már korábban is láttuk a gletten, hogy ott valami van, de a vizesedést kizártuk, páralecsapódást kizártuk, gondoltuk itt a glettel lehet valami. Sajnos a festék rétegeken is megmaradt a foltosság. Lehet a vakolóanyagba került bele ott valami, ami átüt. De már magasról letojom, a gyerekszoba tégla faláról van szó, így ha nagyon böki a csőrünket, majd letapétáztuk. De egyenlőre a gyerek a "paradicsomos kézzel össze tapizom a lakást" korszakát éli, szóval nem cifrázzuk. A lakás minden része pont ézért sima fehér lett/lesz, könnyű javítani. Majd ha kinövi, megcifrázzuk. 

 

A " konyhabutykát" kifúgáztuk, holnap kezdjük a konyhabútort összerakni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://valyogunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2316168840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása