Vàlyogunk

Vàlyogunk

Járólapoztuk a hálószobát

2020. december 04. - P.B.K

Gyakorlatilag 2 nap alatt lerakható a kopófelület, a lábazat pedig még 1 nap. A száradási/lépésállósági idő miatt kellett kihagyni egy napot. 

A felállás a szokásos, én mérem,vágom,kenem. A férj csemperagasztót kever és rak. 

Most más metodikával raktunk. A szélső sort hagytuk a végére. Semmivel sem jobb így rakni, mint szépen haladni faltól falig.

img_20201128_201054_023.jpg 

A lábazat alá megint kentünk falfixálót és tapadóhidat. A fúga is ugyanaz mindenütt a házban. Viszont! Észrevettük, hogy a lábazat és a padló találkozásánál a fúga bereped. Hiába flexibilis fúga, a padlófűtést azért nem bírja. Szerencsére a padlón nem reped. Ezekből tanulva, szilikonnal nyomtuk ki a hálószobába a lábazat tövében. 

Szilózáshoz spanyol viasz: 

Valahol olvastuk, hogy úgy kell szilózni, hogy maszkoló szalaggal leragasztod a környezetét. Amikor elhúzod, így a szalagra kenődik ki. Utána mikor még friss a sziló -gyakorlatilag azonnal- fel is szeded a maszkoló szalagot. Így gyönyörű lesz a végeredmény. 

Kár, hogy mikor a fürdőszobát csináltam, akkor még nem tudtuk ezt a titkot. 

img_20201204_224409_115.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valyogunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7916307558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása